torstai 20. elokuuta 2015

Mätsäreitä Orimattilassa

Viime sunnuntaina oltiin Vahva Tassun järjestämässä mätsärissä Värisilmän pihalla. Ransu käyttäytyi kohtalaisen hyvin, mitä nyt piti taas venkoilla hampaita katsottaessa :)

Sininen saatiin, sinisten kehästä oltiin vissiin viimeiset jotka pudotettiin pois sijoituksilta. Tuomarilta saatiin kehuja kauniista liikkumisesta ja kehoitus jatkaa näyttelyuraa!


Tänään sitten oltiin Jymylinnan kentällä mätsärissä. Se meni sitten taas ihan leikiksi - joku oli jättänyt hyvät hajut kehään, ja Ransuhan meni sitten nenä maata viistäen koko kierroksen - ei auttanut namit tai muut nostamaan nokkaa ylös. Sama venkoilu hampaiden katsomisen kanssa kun sunnuntainakin. Sitten kun piti yksin mennä kolmio, muisti jo pitää päänsäkin ylhäällä. Sininen saatiin, sinisten kehässä ei sijoituttu. Seisominen sujui ajoittain ihan hyvin, välillä taas olis pitänyt katsella sinne ja tänne ja kääntyillä ympäri....

No, toivottavasti tähän pätee vanha teatterilaisten uskomus siitä, että huono kenraali tietää hyvää ensi-iltaa. Sunnuntaina pitäisi taas osata olla kunnon koira, kun mennään Heinolan näyttelyyn! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti